O nama

Skoro 30 godina sa vama

Knjigovodstvena agencija Anex osnovana je 1991. godine i predvođena je timom iskusnih knjigovođa. U početku smo funkcionisali kao mala porodična agencija, ali kako je vremenom došlo do rasta obima posla zaposlili smo najbolje kadrove koje smo mogli da pronađemo na našoj teritoriji. Danas zapošljavamo 9 knjigovođa od kojih su 6 diplomirani ekonomisti. Dugogodišnjim profesionalnim radom podigli smo naše usluge na najviši nivo i time postali prepoznatljivi kao jedna od vodećih knjigovodstvenih agencija u regionu.

Lokacija

Nalazimo se u samom centru Požarevca u Tržnom centru Barili na drugom spratu i naše kancelarije zauzimaju preko 100 kvadratnih metara prostora. Do nas se dolazi tako što se od Cvećare Ljiljan preko puta Societe Generali banke krene prema piceriji San Marko i u pasažu uđe u prvi ulaz desno i stepenicama ode na drugi sprat.

Praćenje propisa

Kao ozbiljan računovodstveni servis u ovim turbulentnim vremenima nastojimo da održimo korak sa vremenom i ispratimo sve relevantne propise. Preplatnik smo najpoznatijeg časopisa u oblasti računovodstva – Privredni savetnik i redovno posećujemo seminare.

Softver

Koristimo softver renomiranih proizvođača sa ovih prostora: Infosys Užice i PSIT Beograd. Korišćenjem kvalitetnog softvera postižemo veću efikasnost i samim tim možemo da ponudimo niže cene usluga. Takođe kvalitetan softver se stalno usavršava i prilagođava promenama zakonskih propisa i na taj način pruža izvesnu sigurnost.

Saradnja sa državnim organima

Kao agencija nastojimo da olakšamo komunikaciju između naših klijenata i državnih organa, tako da vi kao naš klijent nemate potrebu da se direktno obraćate poreskoj upravi, fondu pio, fondu zdravstvenog osiguranja itd. To je naš posao, a vi možete onda da se posvetite vašem poslu.

Scroll to top