O nama

Više od 30 godina sa vama

Knjigovodstvena agencija Anex osnovana je 1991. godine i predvođena je timom iskusnih knjigovođa. U početku smo funkcionisali kao mala porodična agencija, ali kako je vremenom došlo do rasta obima posla zaposlili smo najbolje kadrove koje smo mogli da pronađemo na našoj teritoriji. Danas zapošljavamo 12 knjigovođa od kojih su 9 diplomirani ekonomisti. Dugogodišnjim profesionalnim radom podigli smo naše usluge na najviši nivo i time postali prepoznatljivi kao jedna od vodećih knjigovodstvenih agencija u regionu.

Lokacija

 Nalazimo se u tržnom centru Barili preko puta hotela Dunav na drugom spratu. U pasažu možete pronaći putokaze do naše agencije, u suprotnom možete nas kontaktirati za pomoć.

Praćenje propisa

Kao ozbiljan računovodstveni servis u ovim turbulentnim vremenima nastojimo da održimo korak sa vremenom i ispratimo sve relevantne propise. Preplatnik smo najpoznatijeg časopisa u oblasti računovodstva – Privredni savetnik i redovno posećujemo seminare.

Softver

Koristimo softver renomiranih proizvođača sa ovih prostora: Infosys Užice i PSIT Beograd. Korišćenjem kvalitetnog softvera postižemo veću efikasnost i samim tim možemo da ponudimo niže cene usluga. Takođe kvalitetan softver se stalno usavršava i prilagođava promenama zakonskih propisa i na taj način pruža izvesnu sigurnost.

Saradnja sa državnim organima

Kao agencija nastojimo da olakšamo komunikaciju između naših klijenata i državnih organa, tako da vi kao naš klijent nemate potrebu da se direktno obraćate poreskoj upravi, fondu pio, fondu zdravstvenog osiguranja itd. To je naš posao, a vi možete onda da se posvetite vašem poslu.

Scroll to top